KAMUOYUNA DUYURU (19.07.2016)

15 Temmuz 2016 gecesi ihanet şebekesi tarafından yapılan askeri darbe girişimini demokratik Cumhuriyetımize ve halkın iradesine doğrudan bir müdahale olarak görmekte ve şiddetle kınamaktayız.

Türk milletinin şeref ve haysiyetini, hürriyetini ve demokrasiyi korumak uğruna şehit olan güvenlik görevlilerine ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil sifalar dileriz.

Bursa YMM Odası olarak darbelere karşıyız. Demokrasiye ve hukuka bağlıyız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Bursa YMM Odası Yönetim K. Adına

Kemal TIĞOĞULLARI