11.03.2011(Cuma) günü BTSO'da yapılacak Torba Yasası hk. Panel duyurusu (09.03.2011)

09.03.2011
                                                                                                                                                                                                                BURSA
 SAYIN ÜYEMİZ;

Aşağıdaki hususlarda siz üyelerimize bilgi verilmesinde yarar görülmüştür.

1- Bilindiği üzere, kamuoyunda “ Mali Af veya Torba Kanunu” olarak ta bilinen 13.02.2011 tarih ve 6111 sayılı Bazı Alacakların Yeniden yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunu ile ilgili olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa bir panel düzenlenmiştir. Oturum Başkanlığının Oda Başkanımızca yapılacağı panele konuşmacı olarak Yeminli Mali Müşavir Mehmet MAÇ ve DR. Şenol TURUT katılacaklardır.

11.03.2011 (Cuma) günü saat: 14.00’ de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek panele sizlerin ve müşterilerinizin ya da temsilcilerinin katılımlarını bekleriz.

2- TC. Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’nden alınan yazıda; 6111 sayılı kanun (Torba Kanunu) içerisinde yer alan “ Sosyal Güvenlik Kurumu Prim alacaklarının yapılandırılması, Genel Sağlık Sigortası ve Sosyal Güvenliğe ilişkin sigortalı ve işveren açısından getirilen reformlar” hakkında 16 Mart 2011 ( Çarşamba) günü saat:14.00’de Osmangazi Sosyal Güvenlik Merkezi konferans salonunda (Demirtaşpaşa Mah. İnönü Cad. No:114 Osmangazi) adresinde bilgilendirme toplantısı düzenlendiği ve tüm üyelerimize duyurulması istenilmiştir.

Bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla,